Blog

Vodolija – 19. do 25. juna 2017.

  |   Horoskop

Vrlo „skokovit“ apetit tokom ovog perioda. U jednom momentu ćete se prejedati, u drugom u potpunosti preskakati neke obroke. Ponekad nećete imati dovoljno vremena ni da sednete kao čovek, već ćete jesti „s nogu“.

Ljubav

Mogli biste neke stvari da saopštite partneru i na mnogo mekši i nežniji način, a ne da se ponašate kao drvoseča i da prosto „lomite“ drugu stranu svojim rečima i postupcima. Doduše, ni partner vam neće ostati dužan, pa je više nego izvesno da vas u prvom delu nedelje čeka durenje, distanciranje i neka hladnoća koja će se provlačiti kroz vaš odnos. U drugom delu nedelje ćete funkcionisati nešto bolje, mada je moguće da će vam za vraćanje bliskosti ipak trebati neko vreme. Kod usamljenih Vodolija je naglašen problem na relaciji ljubav – prijateljstvo. Neke lomove vi imate u svojoj glavi po ovom pitanju, da li je neki odnos nedefinisan, da li pokušavate da zavedete osobu koja vam je prijatelj….to vi već najbolje znate. U svakom slučaju, ako budete išli na ovu stranu, ništa nećete uraditi. Trenutno je prilično statična situacija u vašem ljubavnom životu. Poneki flertić i to je to.

Posao

U vaše polje poslovne svakodnevice ove nedelje ulaze Sunce i Merkur, a za vikend ćete ovde imati i mlad Mesec. Šta ovo znači? Pa prosto, gomilanje obaveza nastupa. Ne samo to, vi ćete se u narednom periodu u potpunosti usmeriti na ovaj životni segment, iz koga vam idu velika ostvarenja i rezultati, ali doduše – i veliki napori. Pripremite se fizički i psihički za njih. Potrudite se da budete maksimalno odgovorni prema svojim obavezama, jer ako ne budete ažurni, dovešćete sebe u veliki problem. Odnos sa nadređenima takođe može biti mesto vašeg stresa. Korigujte neka svoja ponašanja.

Novac

Kada bi se samo prilivi računali, vi biste bili u odličnoj poziciji. No, moramo uzeti u obzir da su vam troškovi i zaduženja dosta veliki, pa sve u svemu – krajnjim saldom ćete biti „onako“ zadovoljni…

Zdravlje

Mlad Mesec u polju navika i bolesti govori o tome da pod hitno morate nešto menjati kod sebe, ako hoćete da u narednom periodu funkcionišete normalno i da budete zdravi.

izvor:mojastrolog.rs