Blog

Ribe – 19. do 25. juna 2017.

  |   Horoskop

I vama će tokom ove nedelje vrlo često zastajati zalogaji u grlu. Hrana kao da vam neće prijati, osećaćete se teško, naduveno, imaćete problema i sa varenjem. Pokušajte sa manjim, a češćim, lakim obrocima. Kiselo mleko i jogurt vam takođe mogu jako prijati.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ljubavi dešava se za vikend. Takođe, u ovo polje u drugom delu sedmice ulaze Sunce i Merkur, tako da će Ribe imati stelijum planeta, koje ih „guraju“ ka tome da traže zadovoljstvo, emotivne konekcije, više uživanja u životu. Doduše, sve ovo je u kvadratnom aspektu sa vašim vladarom Jupiterom, pa bih rekla da je moguće da one prilike koje sada dolaze do vas nisu ono što biste vi želeli. Ako već niste u fazonu da ulazite u priče samo da biste razbili usamljenost, onda jedino mogu da vam predložim da sačekate. Otvoriće se vreme da i vi dobijete baš ono što je po vašoj volji, ali to vreme nije sada. U vašim emotivnim i bračnim konekcijama stoje manji problemi, stoji nerazumevanje. Koliko god vam to teško palo, morate biti otvoreni prema partneru i reći mu šta vam zaista smeta.

Posao

Kontakt sa nadređenima baš i neće biti po vašoj volji, makar u prvom delu ove sedmice. Takođe, vodite računa o svojim rečima i postupcima, potrudite se da ih dobro odmerite, jer lako možete napraviti „grešku u koracima“. Vaše pole komunikacije i kontakata sa drugima je jako, ali samo ako budete stabilni, mirni, ako dobro promislite pre nego što nešto kažete i uradite. Zaobilazite u širokom luku one koji traže kavgu i raspravljanje, ne spuštajte se na njihov nivo. Nešto opuštenija atmosfera na poslu je u drugom delu nedelje. Tada ćete funkcionisati na lakši način.

Novac

Nećete biti zadovoljni svojim prilivima, koliki god oni bili. Nerviraće vas jako troškovi za kuću koje ne možete da kontrolišete u ovom momentu.

Zdravlje

Melanholija, nezadovoljstvo, psihički pritisak. Sve ovo itekako utiče na stanje vašeg organizma. Pokušajte da stvari gledate na optimističniji, vedriji način.

izvor:mojastrolog.rs