Blog

Ovaj horoskopski znak govori samo ono što želite da čujete

  |   Horoskop

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu biti šarmantne, diplomate, velikodušne i mirne.

Međutim, one takođe imaju problema u svojim odnosima. Blagoslovene su velikom sposobnošću da vide obe strane priče, ali isto tako mogu prikriti svoja prava osećanja. Nema potrebe objašnjavati zašto to može biti ozbiljan problem u odnosima.

Reč je o osobama rođenim u znaku Vaga. Ako ste osoba koja je rođena u ovom znaku, razumete zašto vaš odnos nije onakav kakav želite da bude, i trebalo bi da malo više pažnje obratite na ovih pet grešaka koje verovatno pravite.

1. Kažete da, a mislite ne

S obzirom na činjenicu da su Vage u stanju da prepoznaju sve aspekte problema i ne vole da učestvuju u raspravama, imaju tendenciju da vam kažu ono što želite da čujete. Iako možda želite da izbegnete sukobe koliko je to moguće kada je u pitanju osoba koju želite, stavite diplomatske veštine na probu i recite kako se zaista osećate.

2. Teško je biti voljen

Vi insistirate po svaku cenu da zaslužite ljubav svojih najmilijih. Nije loše da budete voljeni, ali je u redu ako i dalje pokušavate da kupite pažnju. Ljubav se ne kupuje već jednostavno mora da se desi. Ako se to ne dogodi, nikakva količina novca ili poklona neće promeniti tu činjenicu i to ne bi trebalo da vam pada teško. Romantični gestovi su odlična stvar, ali višak će učiniti da ljudi počnu nesvesno da vas iskorišćavaju.

3. Preterano razmišljanje

Pojedinci rođeni u znaku Vaga žele da stvore osećaj mira u svojim odnosima, što može dovesti do toga da previše razmišljaju o svojim odlukama. Možda ste propustili veliku ljubav jer ste mislili previše o tome. Morate da naučite da preuzmete rizik, da ne mislite previše o ishodima. Na duže staze, to je mnogo bolje za vas.

4. Ne možete biti sami

Vage vole da su u romantičnoj vezi i teško se nose sa životom kad su same. Ali kada ste u vezi,  pokušajte da shvatite šta zaista želite od ljubavi. Pokušajte da sebi stvorite malo vremena da shvatite ko ste, šta želite i kako da to postignete.

5. Flert izvan vašeg odnosa

Vage žele ljubav i ako su u sobi punoj ljudi, verovatno će razviti prijateljstvo sa bilo kim, ali takođe može doći i do flertovanja. Flert je prirodan za Vage, i može dovesti do mnogo problema u vašem odnosu. Pa, kontroliše sebe kada je u pitanju druženje sa drugima kako ne biste patili u svojim ljubavnim odnosima.

Izvor: zenskimagazin.rs