6 stvari koje svaka nevesta mora učiniti pre nego što obuče venčanicu

6 stvari koje svaka nevesta mora učiniti pre nego što obuče venčanicu

0 52

Konačno ste dočekale dugo očekivani dan – dan vašeg venčanja!

Vreme je da nosite venčanicu i pripremite se za šetnju do oltara. To je tako poseban trenutak, koji ćete pamtiti celog života i u kojem definitivno želite da izgledate kao lutka od glave do pete.

Da bi tako izgledale, pre nego što obučete venčanicu uradite sledeće stvari:

1. Operite ruke

Pre nego što dodirnete belu venčanicu, morate da operete ruke. Ne želite da mrlje od kreme, maskare ili rumenila završe na haljini.

2. Jedite i pijte

Jedite pre nego što obučete haljinu, posebno ako je hrana „živahna“ (na primer, paradajz). Takođe, čašu crvenog vina treba da pijete pre nego što imate venčanicu na sebi, a kasnije da uživate u bezbojnom napitku ili bar da ne konzumirate tamna pića dok ne napravite venčane fotografije.

3. Idite u toalet

Odlazak u toalet u velikoj venčanoj je vrlo težak zadatak i nikada ne možete znati kada ćete imati vremena da odete u kupatilo tokom fotografisanja, ceremonije i čestitki.

4. Obucite donje rublje

Venčanice su dostupne u bezbroj različitih modela i veoma je važno da svaka nevesta odabere ispravno donje rublje za venčanicu. Morate da saznate koje je rublje najprikladnije za vaš model haljine tako da vas ništa ne iznenadi na ovaj važan dan. Morate izabrati takav donji veš, koji se ne vidi ispod venčanice –  najbolji izbor je donje rublje bez šavova.

5. Obujte cipele

Bez obzira na koji ćete način obući venčanicu prvo obujte cipele..

6. Primenite šminku

Da biste izbegli sastav šminke na haljini, uradite makeup pre nego što obučete haljinu. Šminka, a naročito praškaste podloge, mogu ostaviti fleke na haljini koje sigurno ne želite.

6 stvari koje svaka nevesta mora učiniti pre nego što obuče venčanicu

izvor:zenskimagazin