Moderne pantalone koje ćemo nositi ovog leta (umesto džinsa)

Moderne pantalone koje ćemo nositi ovog leta (umesto džinsa)

0 74

Kada su letnje temperature visoke i ne osećamo se prijatno u omiljenim farmericama, a suknje su nam dosadne ili ih ne volite, letnje alternativne opcije dođu kao pravi spas.

Prodavnice su pune različitih modela pantalona za svačiji ukus. Najveće letnje trendove kada je reč o pantalonama otkrijte u nastavku.

Pastelne pantalone
Pastelne pantalone

Delikatan i romantični stajling možete lako kreirati uz pastelne nijanse. Možete početi sa pantalonama: blago ružičaste, ljubičaste, zelene ili plave pantalone izgledaju sjajno sa jednobojnim majicama, pletenim topovima ili neobičnim košuljama. Dodajte sandale sa visokom potpeticom ili patike i začinite svoj stajling velikom torbom ili maramom.

Pantalone sa štampom
Pantalone sa štampom

O najmodernijim otiscima ovog leta, već smo govorili, pa je vreme da vaše znanje iskoristite u praksi. Tražimo svetle pantalone sjajnih boja sa otiscima cveća, granama palme ili prugama i tufnicima. Bela majica savršeno balansira ovaj look. Kada je reč o obući predlažemo da odaberete moderne papuče.

Pantalone u jarkim bojama
Pantalone u jarkim bojama

I, naravno, leto zahteva boje! Prema tome, svetlo narandžaste, crvene i zelene pantalone moraju se nužno uklopiti u vašu garderobu. Možete se igrati sa materijalima i teksturama.

Dodajte jednostavne espadrile, torbu od slame i uske naočare – idealan look za svaki dan je spreman.

Izvor:zenskimagazin.rs