Tri moderna načina za odlaganje vaše omiljene obuće

Tri moderna načina za odlaganje vaše omiljene obuće

0 51

Mnoge dame koje vole obuću se susreću sa ovim problemom – manjkom mesta za odlaganje.

Kada kolekcije počne da prelazi prvu “zaokruženu” cifru, pronalaženje načina za odlaganje obuće, koje pritom neće izgledati ružno, može da bude vrlo teško. Sigurno vam se neće dopasti činjenica da obuću držite naslaganu jednu na drugu u ormanu, niti da je postavite izvan vidika.

Zato smo pronašli tri praktična načina za odlaganje obuće koji ujedno izgledaju i kao savršena dekoracija za prostoriju u kojoj ih držite.

Providne kutije
Providne kutije

Providne kutije smo najviše mogli da vidimo na različitim Instagram profilima za dekorisanje domova ili kod poznatih trendseterki čije kolekcije čini bezbroj različitih modela obuće. Na ovaj način ćete svima pokazati kako izgleda vaša obuća i istovremeno dekorisati enterijer. Ovakve ili slične kutije možete pronaći i u Ikei!

Otvorene police
Otvorene police

Ovakve police su idealne za one dame koje vole da im boje obuće koordiniraju i da je aranžiraju prema stilu. Možete kreirati vaš jeidnstveni sistem organizacije koja će se slagati uz estetiku vašeg doma.

Police
Police

“Lebdeće” police će vam pružiti slobodu da držite obuću gde god poželite. Možete kreirati geometrijsku dekoraciju u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ili jednostavno poređati police u ravni na jednom zidu koji je namenjen za odlaganje modih komada – sve je moguće, samo je bitno da pokrenete kreativnost.

Izvor:zenskimagazin.rs