Nestvarno mesto u Turskoj o kojem bruji Internet: Raj na zemlji! (FOTO)

Nestvarno mesto u Turskoj o kojem bruji Internet: Raj na zemlji! (FOTO)

0 69

Turska je već godinama primaljiva destinacija našim turistima, a mi vam sada donosimo nešto potpuno novo. Nije u pitanju još jedan turistički vodič kroz Istanbul, a ni neko prelepo letovalište, već kanjon i jedno mesto koje izgleda kao iz mašte

Na jugu Turske, na sredini puta između Bodruma i Alanje, smestilo se jedno mesto koje vam preporučujemo da posetite ako se ikada nađete u ovoj prelepoj zemlji.

 

Naime, u pitanju je Nacionalni park Saklıkent koji posećuju turisti iz celog sveta, a kada budete videli fotografije biće vam jasno i zašto. Ovo mesto nudi uživanje u kanjonu i bistroj vodi koja je jedna od najdubljih na svetu.

 

Savršeno mesto gde leti možete da isprobate razne vodene sportove.

 

Osim što Nacionalni park nudi rafting vožnje kanuom, u blizini se nalazi neodoljiv restoran (savršen za fotkanje) koji izgleda kao iz bajke. Restoran se nalazi tik niz reku, a ukrašen je  ležaljkamaljuljaškamajastucima u interesantnim dezenima stvorenim za leškarenje posle “napornog” dana.

 

Okružite se zelenilom i prirodom koja oduzima dah! Pogledajte fotografije u nastavku pa podelite sa nama kako vam se dopada, volimo da čujemo šta mislite.

 

 

izvor:stil.kurir.rs