Dezen koji treba da nosite ovog proljeća

Dezen koji treba da nosite ovog proljeća

0 52

Iako važi za jesenji print, ovaj dezen nosimo i tokom proljeća!

Ne dešava se tako često, ali ponekad određeni print, materijal pa i kolorit iz jedne sezone prebaci se u drugu, samo sa određenim stilskim promjenama koje naravno diktira vrijeme.

Tako je taj famozni karo preživeo zimsku sezonu i smjestio se lijepo u proljećne trendove, i to one najpopularnije! Ali pazite, ovaj prolećni karo nije nikako karirana košulja, pa ni mini tartan suknja, već nešto malo sofisticiranije. Na primjer, blejzeri sa ovim printom, kostimi i fenomenalne palaco pantalone.

Atraktivan kostim s karo printom nikako ne može da prođe nezapaženo, te je valjda zbog toga i postao omiljen među brojnim poznatim damama, kako onima iz modnog svijeta, tako i glumicama i pjevačicama.

Razlog za to je vrlo jednostavan: sve što vam treba da biste prikazali ovaj outfit u najbolje svjetlu jeste jednobojna majica ispod blejzera i dva do tri aksesoara, salonke i spremni ste.

Sve su to razlozi zbog kojih vam modni insajderi preporučuju da uložite makar u jedan komad sa karo dezenom, jer je sigurno da će se na spisku trendova zaržati još neko vrijeme.

izvor:nezavisne.com