Top 5 vjenčanica koje će biti popularne ove godine!

Top 5 vjenčanica koje će biti popularne ove godine!

0 259

Kada bira vjenčanicu, mladenki se uvijek preporučuje da proba što više različitih modela i krojeva kako bi pronašla onu koja joj najbolje pristaje. U potrazi za savršenom haljinom mladenkama možda pomogne i lista pet najtraženijih modela vjenčanica sastavljena prema njihovoj popularnosti na Pinterestu.

Top 1: Vjenčanica golih ramena

Ovakav model vjenčanice trenutno je najpopularniji, s ogromnih 158 posto više sačuvanih pinova na Pinterestu nego prošle godine. Zbog čega je ovaj ženstveni stil toliko poželjan, zaista ne čudi – gola ramena savršeno su suptilan i decentan način za dašak seksepila na vjenčanju.

Top 2: Vjenčanica sirena-kroja

Sudeći prema popularnosti na Pinterestu, vjenčanice sirena-kroja vratile su se u velikom stilu, sa 136 posto više sačuvanih pinova nego lani. Takav kroj vjenčanice idealan je za mladenke koje žele istaknuti obline.

Top 3: Čipkasta vjenčanica

Popularnost klasične čipkaste vjenčanice na Pinterestu je ove godine porasla za 97 posto, što govori da mnogo mladenki i dalje bira tradicionalno.

Top 4: Vjenčanica s dugim rukavima

Jedno vrijeme smatrale su se staromodnim, ali vjenčanice s dugim rukavima trenutno doživljavaju pravu renesansu – i nisu rezervisane samo za jesenja i zimska vjenčanja. Popularnost takvog modela vjenčanica na Pinterestu je porasla za 85 posto prema sačuvanim pinovima, a posebno je popularna vjenčanica Grace Loves Lace, brenda čija je vjenčanica bila najpopularnija na Pinterestu 2016. godine.

Top 5: Vjenčanica s izvezenim detaljima

Pomalo dramatičan stil kakav si možete dozvoliti za vjenčanje. Broj sačuvanih pinova vjenčanice s izvezenim detaljima porastao je za 67 posto, što govori da mnoge mladenke i takav model uzimaju u obzir za svoj veliki dan.

(Ljepota i zdravlje)