Ako planirate venčanje dobro obratite pažnju na datum! Evo kako on može...

Ako planirate venčanje dobro obratite pažnju na datum! Evo kako on može da otkrije sudbinu vašeg braka

0 377

Ko to radi zbog para, a ko iz ljubavi?

Sve odluke koje mladi parovi  donose za svoj budući zajednički život su jako važne. To važi i za one na prvi pogled nevažne detalje koji mogu da utiču na kvalitet života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja nije mala i jako je važna.

Numerolozi tvrde da upravo datum koji mladenci izaberu za izgovaranje sudbonosnog “da” može prilično odrediti tok njihovog budućeg bračnog života.

Da biste otkrili svoj numerološki broj, morate da izračunate činioce datuma venčanja. Tako ćete dobiti broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj broj vam može biti koristan i dati vam pogled na vaš bračni život iz sasvim novog ugla.

 

via GIPHY

Računanje bračnog broja:

Saberite činioce datuma, odnosno dan, mesec i godinu venčanja, sabirajte sve dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, ako je datum venčanja 28. 5. 2006. (28+5+2006 = 2+8+5+2+0+0+6 = 23 = 2+3= 5). Na kraju ispada da je vaš bračni broj 5.

Značenja brojeva:

Bračni broj 1

Vi ste romantičan i nežan par koji teži potpunom skladu

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji zbir daje broj 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. Vaše upoznavanje je bilo jako romantično, a vreme dok ste bili u vezi bilo je nezaboravno.

Pre nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe, zato u bračnoj zajednici težite potpunom sjedinjenju sa partnerom. Loš aspekt bi mogla biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.

Foto: Pixabay.com

Bračni broj 2

Deca su možda jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite vančanje u najužem porodičnom krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Vrlo važan činilac za uspeh braka će biti emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom, koja pre svega voli decu, pa ako je potrebno, može prihvatiti i decu iz partnerovog prthodnog braka, i pružiti im roditeljsku ljubav i pažnju.

Moguće je čak da su ovom slučaju deca i jedini razlog za brak. Ako je tako, najbolje da još jedanput preispitate zrelost i ispravnost svoje odluke. Prepreka skladu u ovoj zajednici mogu biti majke oba partnera koje će se mešati u njihov odnos, pa će emotivna zrelost biti presudna za uspeh ovog izazovnog braka.

via GIPHY

Bračni broj 3

Brak iz interesa? Moguće razočaranje

Ako zaista želite da se venčate iz interesa, onda vam bračni dan sa zbirom 3 savršeno odgovara da biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom. Ipak, ako od braka očekujete puno, taj vam broj garantuje razočarenje.

Ova veza je pod vladavinom Jupitera, pa će se u njoj vrlo verovatno roditi mnogo dece, a porodična okupljanja će biti važan deo vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

Foto: Pixabay.com

Bračni broj 4

Kao da vas je sudbina spojila – vaša vernost će trajati večno

Ovim brakom vlada Saturn. Parovi koji su za venčanje izabrali datum kojem je zbroj 4 vrlo su dobro i detaljno razmišljali o svim obvezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odvagnuli svako “za” i “protiv” ove važne životne odluke.

Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum venčanja znači vernost zauvek. Par koji u bračnu zajednicu uđe ovog dana će sve poteze detaljno isplanirati, bilo da je reč o kupovini kuće ili pokretanju porodičnog posla. Udružiće snage i raditi zajedno da bi ostvarili važne životne ciljeve koje ne bi uspeli da ostvare pojedinačno.

via GIPHY

Bračni broj 5

Komunikacija sa partnerom je na prvom mestu

Ako ste izabrali datum koji daje ovaj broj, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacija sa partnerom. Ova veza će se uspešno boriti protiv dosade, obilovaće putovanjima ili promenama mesta boravka.

Mladi parovi koji su se rano venčali, na primer još tokom studija, i pomažući jedno drugom ostali aktivni, pravi su primer ovog braka kojim vlada Merkur.

Foto: Pixabay.com

Bračni broj 6

Brak vam je nešto najvažnije u životu

Ako ste za venčanje odabrali ovakav datum, za svoju bračnu zajednicu ste dobili blagoslov Venere, koja vam omogućuje pomirenje u svakoj situaciji.

Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka, ali to ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara. Partneri moraju da čuvaju ovu vezu od različitih iskušenja, ali im to ne pada teško jer im je brak najvažniji u životu. Neka vaša ljubav bude prirodna jer to je snaga ovog braka.

via GIPHY

Bračni broj 7

Budite spremni na iznenadne promene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može označavati pogreške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice će zahtevati izvestan stepen slobode.

Za ovaj bračni broj se često odlučuju osobe različitog porekla, vere ili nacionalnosti. Broj 7 označava iznenađenja u svakodnevici, a jednako tako može značiti i spas u poslednjem trenutku. Ako ste izabrali ovaj venčani broj, budite spremni za iznenadne promene planova.

Foto: Pixabay.com

Venčani broj 8

Seks je važan deo ove bračne sreće

Ovaj datum venčanja pokazuje da želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom, koji smatrate vrlo važnim delom bračne sreće. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

Biće složni kao par i uspešni, kako u zajedničkom poslu, tako i u svim drugim područjima, i spremni da ako treba žrtvuju sebe za partnerovu karijeru.

via GIPHY

Venčani broj 9

Okolnosti su protiv, ali ljubav sve pobeđuje

Ako ste za dan venčanja odabrali datum koji daje ovaj zbir, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna je moguće da se jedna strana zbog sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode koju udvoje žele da prevaziđu.

Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski, a partneri su čvrsto duhovno povezani, pa ako su potrebne i žrtve, partneri će ih bez razmišljanja i podneti iz ljubavi.

izvor:telegraf.rs