Kako treba da izgleda jedno moderno venčanje u 2018 godini

Kako treba da izgleda jedno moderno venčanje u 2018 godini

0 315

Poput prelepe venčanice, najbolja venčanja su oduvek bila ona sa spojem tradicije i modernosti.

U 2018. godini, kada su u pitanju venčanja, dolaze nam neverovatni trendovi koje će mnoge mlade zavoleti i hteti da imaju uključeno u ovaj veliki dan. Pinterest je samo za nas izabrao nekoliko najvećih, a to su…

Upadljive minđuše
Upadljive minđuše

Upadljive minđuše koje će sijati ispod vaše kose i činiti fokus čitavog stajlinga će bit iapsolutni must have u izgleda svake moderne mlade. To znači da ćete umesto “klasične” venčanice birati svedenije modele, a svu “slavu” prepustiti što većim i lepšim minđušama.

Puf rukavi
Puf rukavi

Kada je u pitanju izgled venčanice, u novoj sezoni će definitivno dominirati haljine sa puf rukavima koje će izgledati nestvarno dobro. U ovakvoj haljini ćete izgledati i osećati se kap prava princeza iz bajke.

Dve reči: padajući fondan. Torte koje izgledaju kao da su napravljene za izložbu će postati veliki hit među budućim mladencima. Iako će vam biti teško da je isečete na početku, zbog njenog ukusa nećete zažaliti (ali i dobrog izgleda na fotografijama).

Negde između ogromnih fešti i venčanja iz vaših snova se nalaze mikro venčanja: okupljanja koja uključuju samo kumove i članove najužeg porodičnog kruga. Sve više ovakvih venčanja će biti organizovano širom sveta

Konfete od pom-pom loptica
Konfete od pom-pom loptica

Umesto klasičnih konfeta koje će se zalepiti za vašu haljinu, kosu, pa čak i kožu, 2018. godina nam donosi jednu drugu vrstu zabave – pom pom konfete. Zamolite vaše prijateljice ili malu decu iz porodice da naprave što više pom pom loptica (lako se prave od vunice) i zabava će biti zagarantovana na vašoj proslavi.

Mini tetovaže
Mini tetovaže

Mnogi golupčići umesto ili pored burmi žele da predstave svoju ljubav na višem stepenu – uz pomoć tetovaže. Mini povezane tetovaže su slatke i trajaće večno, tako da se već za ovaj trend treba dobro razmisliti.

 Izvor:zenskimagazin.rs