URADI SAM ŠATORI ZA ZABAVNE DEČIJE SOBE

URADI SAM ŠATORI ZA ZABAVNE DEČIJE SOBE

0 503

Urbana džungla može delovati veoma kontrastno…

Ona takođe utiče pomalo sputavajuće po decu, dok im ostaje samo nekoliko bulevara i lokalnih ulica za istraživanje, a prirodni utočišta postaju prava retkost. U većini slučajeva mogu da vide uglavnom iste stvari, pa čak i onda kada su u pitanju njihove sobe za igru, koje takođe mogu bti previše sterilne i jednolične.

Tada na scenu mogu da stupe prelepi šatori nalik indijanskim. Deca obožavaju da se skrivaju u svetu oko sebe. Ona istovremeno poseduju veoma aktivnu kreativnost koja im omogućuje da oblikuju okolinu prema sebi i svojim potrebama, ali takođe stvore sliku svog ličnog sveta. Sve što je vašem mališanu potrebno jeste privatni prostor u kome on ili ona mogu potpuno izraziti svoje ličnosti. Vigvam deci pruža savršenu nišu i sve što im je potrebno.

Hulahop šatori kao savršena alternativa klasičnim

Tako je, uvek možete kupiti vigvam u najbližoj prodavnici, ali zašto biste trošili novac, kada je kreiranje jednog toliko bolja solucija. “Uradi sam” šatori oduzimaju veoma malo vremena za kreiranje, a ponekada ono iznosi svega 15 do 20 minuta, cena ovakvog projekta gotovo je neprimetna, a jednom kada dosade vašim klincima možete kreirati nove. Postoji obilje opcija i ideja između kojih možete izabrati, dok će izgradnja vašeg ličnog vigvama predstavljati veoma zabavan proces.

Stilski i moderni uradi sam vigvami

Moderni “uradi sam” vigvami mogu doći u brojnim formama. Nekada je bilo moguće jednostavno, uzeti parče stare tkanine obmotati je oko nekoliko dasaka, a potom su tu bili i hulahop šatori koji su se ponašali kao savršena zamena za klasične. Pravac koji izaberete uglavnom zavisi od materijala koje posedujete, a put do tavana ili garaže može vaš izbor učiniti potpuno jasnim. “Uradi sam” drveni vigvam šatori mogu uzeti nešto više vremena, ali su takođe daleko izdržljiviji i privlačniji.

Uradi sam drveni vigvami za decu

Drveni šatori sa obiljem boja i obrazaca predstavljaju veoma uobičajen izbor među vlasnicima domova, a određeni mogu biti kreirani bez preteranog truda i sa veoma malo upotrebljenih veština. Tokom pretvaranja ugla dečije sobe ili hodnika u prostor za igranje, drveni šatori se mogu istaći u najboljem svetlu, ali oni su ujedno veoma korisni kada su u pitnjau eksterijerne površine, posebno tokom dugih toplih leta. Ubacite mekanu podlogu, nekoliko komfonih jastuka i vaša dvorišna postavka šatora za klince je gotova.

Svetli i laki

Pružanje klasičnom vigvamu ličnih detalja zasniva se samo na pronalaženju prave inspiracije. Šatori sa unikatnim obrascima i motivima uvek mogu stvoriti pravi vizuelni uticaj. Međutim, možete otići i korak dalje pozajmljivanjem dizajnerskih rešenja i motiva iz vikinške ere, uključivši ih u svoje projekte i stvoriti izuzetan prostor za dečiju igru. Delikatni dečiji šatori predstavljaju idealne solucije za prostor namenjen devojčicama, dok su eksterijerni drveni primerci sa dodatnim šarenim motivima mogućnost da vaša princeza dobije pravi zamak i daleko zabavnije okruženje.

Enterijerno eksterijerni vigvam šatori za decu

Dobra stvar kod ovakvih šatora jeste što njih možete kreirati za svaku sredinu, tako da, ukoliko posedujete malu baštu, terasu, pa čak i balkon, vigvam ih može transformisati u neiscrpan izvor inspiracije i polja u kojima dečija mašta može biti slobodna. Eksterijerni vigvam šatori ne moraju biti preterano jači od onih koje biste kreirali u svom enterijeru, posebno ukoliko ne planirate da ih ostavite napolju. Sa šik obrascima, raznovrsnim bojama i pametnim visećim osvetljenjem, ova udobna utočišta mogu postati magična u određenim momentima.

Izvor:mojenterijer.rs