7 novih trendova za venčanje koji će obeležiti 2018. godinu

7 novih trendova za venčanje koji će obeležiti 2018. godinu

0 308

Ako planirate da izgovorite to čuveno “DA”, obratite pažnju na neke nove trendove zbog koji će vaš najlepši dan biti još lepši.

Tamne boje, viseći cvetni aranžmani te drveni detalji i venčanju samo su neki od detalja koji se predviđaju za godinu u koju smo tek zakoračili…

1. Slatki sto

Ko kaže da glavna jela moraju da domniraju na venčanjima kada je u pitanju hrana? Zasladite svoje venčanje kreiranjem bogatog i upečatljivog slatkog stola. Makaron su mnogima omijena poslastica, ali i sitni kolači kao i druge poslastice koje će na prelepo aranžiranom stolu zasigurno ostaviti dobar utisak.

2. Viseći cvetni aranžmani

Cveće koje visi sa plafona ističe se kao jedan od nadolazećih trendova. Jednostavno ukrašeni stolovi za goste i cveće koje prkosi gravitacij izbor je za one mladence koji žele da budu u trendu.

3. Tamne boje

Plava boja kao uočljiv detalj ističe se kao veliki hit na venčanjima. Umesto klasične crno-bele pozivnice, opredelite se za tamnoplavu boju ili boju crnog vina.

4. Kreativne oznake rasporeda sedenja

Nova godina će biti puna različitih ideja kreativnih kartica. One će biti jestive ili na primer, od drveta.

foto: Shutterstock

5. Sveće u boji

Sto možete ukrasiti i oživeti šarenim svećama. Umesto u standardnoj beloj i boji slonovače, predlažu se sveće u živim bojama. Možete spojite vesele i žive boje ili različite nijanse jedne boje.

6. Torta u boji

Malo boje na torti izgledaće kao elegantan i suptilan detalj koji će verovatno biti u centru događanja i glavni fokus na stolu.

7. Drveni detalji

Ukoliko je taj prostor koji ste izabrali moderniji, ubacite detalji od drveta, kamenčiće i sve to upotpunite prirodnim cvećem, lišćem ili iskoristite poljsko cveće i voće. Unesite detalje kao što su raznobojne ikebane i venčići, drvene posude…a sveće će učiniti da sve to dobije posebnu draž.

Izvor: zadovoljna.hr