Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti
Ispovesti

0 2

Sjedim jučer s momkom i društvom na kafu, posle izvjesnog vremena kafić se već skoro ispraznio. U nekom trenutku jedna djevojka koja je sjedila s nekim likom se jako zasmijala, onako baš od srca što je odjeknulo jer ima specifičan smijeh istog momenta moj momak koji je njoj bio okrenut leđima se bukvalno zaledio. Kasnije je bacio pogled i od tog momenta je pokušavao konstantno prekrit nervozu. Kada su to dvoje krenuli i ona spazila nas jako se zbunila, primjetila sam to jer je i pepeljaru htjela staviti u torbu zatim je uzela svog dragog pod ruku i izašli su. Kasnije sam shvatila da je to bila njegova bivša, djevojka iz srednjoškolskih dana koja je se davno udala. Mi smo istinski sretni a vidi se da su i oni a da li je moguće da od nekih ljubavi zauvijek klecaju koljena?

Izvor: ispovesti.com

0 236

Prije nekoliko mjeseci sam s mužem preselila na more zbog posla. Sve do sad se rodbina nije javljala, a odjednom bi me svi vidjeli i došli bi u posjetu na ljeto. Inače su svi u inozemstvu, imaju apartmane po velikim europskim gradovima, jedni imaju kuću u Alpama pa su nam uvijek naplatili smještaj. Tako ću im ja naplatit boravak na moru.

Izvor: Ispovesti.com

0 297

Događaji koji su prethodili mom rođenju. 1. Trećeg meseca trudnoće, doktor iz afrike u poseti srpskoj bolnici kazuje kevi tačan datum i sat mog rođenja. 2. Dan pre rođenja, sredina avgusta, najveće vrućine, kevi pozlilo i u kolima je vozi gazda u hitnu ali odlučuje prvo da vozi svoju kozu kod veterinara. Kasnije se saznaje da je koza imala infarkt. 3. Dan rođenja, nezapamćena zima i kiša u avgustu. Puca vodenjak, bicikom u bolnicu, ćale vozi. 4. 5 ujutru u bolnici nikog nema sem jedne sestre početnice i čistačice. Čistačica me porađa. 5. Ostavljaju me na vagu za merenje onako gologuzog sat vremena i odlaze da odmore dok keva bespomoćno, ne zašivena i ne mogavši da ustane od bolova gleda hoću drosnuti sa vage na patos. Ušivaju je tek uveče. 6. Čim stigao kući morao mleko delim sa po ulice jer druge mame nisu imale mleka pa onda i za mene nije bilo pa se snalazilo. Nije nikakva tragedija samo večera je bila opuštena, keva popila čašu vina pa ispriča kumi sve ovo. Dobro sam ispao.

Izvor: ispovesti.com

0 111

Moja već sada bivša djevojka je bila dosta impulzivan tip i sklon ispadima destruktivne agresije. Kad je baš ljuta, znala je razbit mobitel svoj iako je bio prilično skup ili čak i druge svoje stvari. Neki dan u mene u stanu smo bili i imali smo svađu. Ona je prvo ljuta uzela moj mobitel i od zid ga bacila. Kad sam je opomenuo uzela je daljinski i u Tv ga bacila i slomila ekran. Tada sam poludio i svezo joj pravu čistu šamačinu punom snagom da je se prevrenula preko dvosjeda. Ja sam iz skromne obitelji, student i moji roditelji ne zarađuju mnogo. Navikao sam djeliti sa sestrama mlađim i ne samo misliti na sebe. Čak i slatkiše kad dobijem na poslu gdje studentski radim odnesem sekama da ih obradujem, ja ih ne pojedem.. Otac fizikari i dođe kući doslovno padne s noga od umora, majka radi u Konzumu kao trgovkinja, jedva su mi i ovo priuštili, a imam još dvije sestre. Iskreno, nije mi žao što sam je ošamario i ne kajem se. Pretjerala je i rekao sam joj da mi isplati štetu.

Izvor: Ispovesti.com

0 153

Nikad nisam osjećala ljubomoru kada su mom starijem bratu, koji je godinu dana stariji, priuštili više nego meni. Čak mi je bilo i drago zbog njega. Međutim, kako odrastam, imam osjećaj da se ta ljubav između roditelja i djeteta polako gasi. Stalno me omaložavaju, govore kako sam nezahvalna i da mi je uvijek teško ugoditi a non stop ih ja služim (ne nabacivam nikome na nos) i sve sama radim u kući za razliku od brata koji je stalno u svojoj sobi i zahtjeva da tu mora i da jede. Ne mogu trpjeti konstantan pritisak da sam ja uvijek ta koja griješi i da se ljutim na gluposti, dok meni sa druge strane ustvari teško pada jer ne mogu bar jedan dan normalno provesti bez svađe sa njima i što me moja majka ili otac nikad nisu zagrlili čvrsto iz ljubavi i upitali bilo šta vezano za mene, barem kako sam…

Izvor: Ispovesti.com

0 198

Zbog siromaštva i doslovno bez kruha na stolu, moji roditelji su odlučili riskirati i omogućiti sestri i meni bolji život, uspjeli su. Postali su uspješni poduzetnici i moj se život potupuno promijenio. Imala sam sve ono o čemu sam samo mogla sanjati. Bila sam sretna i okružena divnim ljudima. Unatoč svemu tome, ostala sam skromna i u školi mi je krenulo na bolje. Uspjeh za uspjehom u školi, gomila novih prijatelja, sretna obitelj, putovanja. Takav život trajao je 7 godina. Sve se promijenilo preko noći. Roditelji se rastali, majka otišla bez pozdrava, odselila u drugi grad, dobila dijete s drugim muškarcem, sestra tata i ja ostali sami. Tatin posao je i dalje uspješan, i taman kad sam prihvatila novi život, sestra odselila kod dečka i ostala trudna sa svojih 19 godina. Da bi stvar bila još gora, najbolje prijateljice više ne komuniciranju sa mnom zbog moje ‘čudne’ obitelji. Razočarale su me. Tata i ja smo ostali sami, i znam da je on jedina osoba na koju mogu računati. Volim te tata.

Izvor: Ispovesti.com

0 382

Oženio sam djevojku koja ne zna ništa bukvalno da radi u kući i tako te stvari. Osuda milijardu, ali meni svejedno. Ja svoju ženu volim najviše na svijetu. Znam ja sam sebi napravit da jedem, da ispeglam i operem, znam pobrinuti za sebe ne treba mi druga mama. Ona je polako počela da uči te stvari od mene, nije potrebno al znači mi. Važno je da si srećan sa ženom koju voliš, ako ne znaš pobrinuti sam o sebi vrati se mami, toliko imam reć za muški rod.

Izvor: Ispovesti.com

0 235

Izvesna gospođa me je udarila u glavu u gradskom prevozu. Naime, nije mogla od mene da prođe sa jednog kraja autobusa na drugi, uz sav moj trud da se što više stisnem i pomerim. Držala sam se za šipku sa obe ruke, u jednoj držeći veliku torbu. Nisam mogla više ništa da učinim kako bih napravila više prostora da prođe, te je ona to shvatila kao moju drskost. Provlačeći se iza mene, gurnula mi je glavu, a ja sam udarila u šipku za koju sam se držala. Njen gest naišao je na osudu nekoliko žena oko nas, a ja sam joj uzvratila šamarom preko pola lica. Osećam se loše zbog toga, iako u suštini nisam kriva. Imam masnicu po sred čela.

Izvor: Ispovesti.com

0 732

Danas sam doživela ogroman al ogroman šok čuvala sam sestrinu malu koja ima uskoro 4 godine kući sam bila sa njom i mlađim bratom ja inače imam 19 godina i gledali smo Snežanu i 7 patuljka i u jednom momentu ona hoće da se mi igramo Snežane ja ajde pristanem i maskiram brata u vešticu sebe u princa a ona da bude Snežana i sve je ona to tako idealno odglumila skoro je sve reči tačno izgovarala kao u crtaću i zagrizla jabuku i srušila se dole pomisla sam da će krenuti da plače kakao se tresnula i ja krenem da je drmam da je dozivam ona ništa kao da je izgubila svest počinjem da se tresem vrištim plačem zovem brata da donese vode uzimam je u ruke drmam je kad ona otvara oči i kaže “pa šta me dižeš treba da me poljubiš da bi ustala kako to ne znaš” bože koje olakšanje sam doživela plakala sam ko kiša majko moja, mala je rođena glumica…

Izvor: ispovesti.com

0 266

Užasno me nervira što se moj dečko dopisujem sa svojom sestrom cijeli dan i sve joj govori do najsitnijih detalja. Tako je jučer on mene namjeravao zaprositi i rekao je naravno to njoj, štoviše, ona mi je čak izabrala i prsten. I rezervirala je stol u restoranu i on me trebao zaprositi kad budemo na putu kući, ona je izračunala da će to biti oko 21h i šalje mi poruku u 21:15 “čestitam draga moja na zarukama,dobrodošla u obitelj” . A mi smo tada još uvijek sjedili u restoranu. Na kraju nisam pristala, otvoreno sam mu rekla da će morati prekinuti tu zaluđenost sa sestrom ako želi biti sa mnom. Pa ne mora njegova sestra znati kada sam ja u ciklusu, jel mi kasni, kad spavam, kad sam kod kolegice…muka mi je od toga.

Izvor: Ispovesti.com

RANDOM POSTS

0 174
Duga i zdrava kosa je definitivno jedan od zaštitnih znakova ženske privlačnosti. Ipak, imati dugu kosu nije nimalo jednostavan poduhvat, i koliko god se...
error: Content is protected !!