Blog

Kako da se obučeš otmeno: Tanka je linija između senzualnog i vulgarnog!

  |   Kako Da

(FOTO)

Majice i haljine bez leđa su sjajan način da pokažete malo kože, ali ipak izgledate prefinjeno

Svaka žena bar s vremena na vreme sebi postavlja pitanje: “Šta da obučem?

Činjenica je da na odeću najviše obraćamo pažnju kada imamo važan ljubavni ili poslovni sastanak, a kada odaberete neki od ovih 10 komada, definitivno ćete ostaviti odličan utisak.

Kako piše portal BrightSide, žena koja u ormaru ima i nosi sledeće komade, svima je atraktivna i izgleda veoma otmeno!

Mala crna haljina

Ovaj komad možemo da nazovemo i obavezom u ženskom ormaru. Idealna je i za svečane i za opuštene prilike, a ako pronađete onu čiji vam kroj savršeno pristaje, osećaćete se i izgledati neodoljivo.

 

 

Visoke štikle

Svakoj ženi su potrebne bar jedne cipele sa visokom štiklom. Potpetice izdužuju telo, popravljaju držanje i stvaraju iluziju dužeg i mršavijeg tela.

 

Crveno

Postoje komadi koji stavljaju akcenat na žensku senzualnost, a crvena boja je definitivno jedan od njih. Naučnici su dokazali da su žene u crvenom privlačnije muškarcima, čak i ako je u pitanju samo crveni ruž.

 

 

Gola ramena

Ništa atraktivnije o golih ramena! Moderne majice bez bretela su veoma ženstvene i seksi, a delić otkrivene kože odmah budi maštu u muškom mozgu.

 

Haljina uz telo

Linija između senzualnog i vulgarnog je baš u tome da ne pokažete sve odjednom. Uska haljina ne mora da ima dekolte ili da bude kratka, u njoj ćete svakako izgledati seksi!

 

 

Kožna jakna

Definitivno jedan od osnovnih komada koje bi svaka žena trebalo da ima. Kožna jakna nikada ne izlazi iz mode, a svakoj kombinaciji daje šik izgled, sa blagim tonom agresivnosti, što je uvek privlačno.

 

Čipka

Teško je pronaći materijal koji je tako romantičan i prilagodljiv kao nežna čipka. Može da bude slatka, koketna ili seksi, u zavisnosti od prilike. Samo jedan čipkani detalj na bluzi može da učini kombinaciju mnogo privlačnijom.

 

 

Gola leđa

Dve reči su dovoljne – seksi i moderno! Majice i haljine bez leđa su sjajan način da pokažete malo kože, ali ipak izgledate otmeno.

 

Farmerke i beli kratak top

Ponekad je najjednostavnije – najbolje! Uvek ćete izgledati prelepo u kombinaciji farmerki i običnog belog topa.

 

 

Sportska odeća

Kada govorimo o muškarcima, ništa im nije seksepilnije od žene koja se znoji u helankama i vežba!

 

Bonus savet: Sve je u stavu!

Ovo je definitivno najbolji savet. Ljudi vide kako se osećate, a ako se osećate seksi i puni ste samopouzdanja, potpuno je nevažno šta ste obukli – sve oči biće uprte u vas!

 

izvor:stil.kurir.rs