Blog

3 letnje frizure: Ovo svaka žena mora da zna da napravi sama sebi!

  |   Kako Da

(VIDEO)

Letnje temperature ne podnose puštenu kosu, zato napravite divne frizure

Bilo da nosite kratku ili dugu kosu, morate da znate kako da je brzo i efikasno sredite kako biste imale urednu letnju frizuru. Leto ne podnosi puštenu kosu pa je neka vrsta punđe ili pletenice neophodna kada temperatura pređe trideseti podeljak.

 

Frizura br. 1 – Elegantna niska punđa

Ovakav tip punđe najčešće nosi Kejt Midlton, a da bi izgledala efektno morate imati kosu srednje dužine i dobrog kvaliteta. Za njeno izvođenje potrebno vam je i nekoliko žičanih šnala i gumica, lak za učvršćavanje kose i strpljenje.

 

Detalje možete da vidite u videu ispod:

Frizura br 2. – Nemarna, visoka punđa

One devojke koje nose dugu kosu, najviše vole visoke punđe jer se lako prave a svima izgledaju tako dobro. Naš predlog je visoka punđa sa pletenicom s donje strane. Postupak je sledeći: jednostavno veliki deo kose zavežite u visoki rep, a na potiljku ostavite deblji pramen kose. Taj pramen spletite. Od visokog repa napravite punđu a onda lepo umotajte pletenicu oko te punđe.

 

Frizura broj 3. – Romantična pletenica oko glave

Iako izgleda komplikovano, ova frizura se pravi neverovatno jednostavno. Sve što vam je potrebno su par gumica i žičanih šnala. Kosa se podeli na tri dela. Središnji deo se splete u jednostavnu pletenicu koja se uvije u nisku punđu, dok se dve pletenice sa strane pletu u riblju kost i na kraju se uvijaju oko već formirane punđe.

Pogledajte do detalja kako da napravite ovu romantičnu pletenicu:

izvor;stil.kurir.rs